Spitalul Judeţean angajează mai mulţi medici

spitalul judetean mavromati botosaniSpitalul Judeţean scoate la concurs 11 posturi de medici de diferite specialităţi. Viorel Iliuţă, managerul Spitalului Judeţean, a declarat că la această dată există deficit mare de medici pe mai multe specialităţi, respectiv oncologie, radiologie, ATI. Unitatea spitalicească a scos în urmă cu câteva zile cinci posturi, însă nu au fost ocupate în totalitate.

like facebook

Vom rescoate la concurs posturile neocupate prin neprezentare, dar şi pe specialităţi deficitare. La Cardiologie, pe ambulator sunt programări pe trei luni, iar la oncologie în scurt timp se iese la pensie„, a spus Iliuţă.

Astfel, vor fi scoase la concurs posturi de medic pe ATI, oncologie, cardiologie, hematologie, neonatologie, nefrologie, dializă, urologie, chirurgie pediatrică, neurologie şi anatomopatologie.

Concursul va avea loc cel mai probabil în aprilie.

One thought on “Spitalul Judeţean angajează mai mulţi medici

  1. Oameni buni BATAIE DE JOC IN SPITALUL JUDETEAN MAVROMATI. Este un medic la ortopedie Malancea il cheama care pur si simplu isi bate joc de pacienti. Am avut tata cu mana sarita din umar si am ajuns la urgente cu el intr-o dupa amiaza la ora16.00.Atunci nu a putut sa i-o traga la loc si l-a internat pt. a 2a zi.Adoua zi cand a venit Malancea in vizita de dimineata impreuna cu asistentul l-a luat pe tata in cabinetul sau si a incercat sa-i traga mana la loc ,dar nu a putut pt ca il durea prea tare si a inceput sa tipe ca un nebun ca UITE DOMNULE CE ROSU E LA FATA A BAUT TOT VINUL,CA NU VREA SA STEA CUM VREAU EU, si multe alte jigniri de tipul aceste,dupa care i-a spus ca ce te las pe maine.Vreau sa spun ca tata l-a gasit cu tensiunea 20 pt. ca ii era frica si cred ca de asta era mai rosu la fata,iar dr. l-a facut si betiv.Dupa ce m-am dus la alt anestezist si la alt dr cu bani ,deabia la ora 16.00 i-a pus mana in ghips. ASTA E MALANCEA…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *