Atac la preşedintele CJ Florin Ţurcanu: confundă partidul cu o afacere de familie

tabuleacPreşedintele filialei  din Botoşani a Partidului Mişcarea Populară, Mihai Ţâbuleac, l-a atacat dur, joi, în cadrul unei conferinţe de presă pe actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu. Ţâbuleac susţine că liderul PNL confundă partidul cu „o afacere de familie” şi nu a urmărit altceva prin funcţia sa decât să-şi pună membrii familiei în funcţii importante.

Un partid nu trebuie confundat niciodată cu o afacere de familie.Fac referire la ceea ce dumneavoastră ştiţi foarte bine că s-a întâmplat în ultima vreme, la Botoşani. Avem de-a face cu lideri, cu oameni care ocupă funcţii care ne influenţeză în mod cert destinul fiecăruia şi care au dovedit că nu au urmărit altceva decât să-şi promoveze frate, soţie, să construiască afaceri pentru tată”, a spus Tâbuleac.

like facebookŢâbuleac a făcut referire astfel la fratele preşedintelui de Consiliu Judeţean Florin Ţurcanu, care este candidat la alegerile europarlamentare, soţia preşedintelui CJ, Roxana Anuşcă, care este parlamentar PNL şi la afacerea tatălui şefului judeţului, Florea Ţurcanu, care are un abator la Dracşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *