Portariuc îl invită pe Radu Mazăre la Botoşani. Vezi de ce!

Radu Mazare si Ovidiu PortariucProtocolul de transfer a terenurilor de la armată va fi parafat săptămâna viitoare. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat că o delegaţie de la Ministerul Apărării Naţionale va fi prezentă la Botoşani cu protocolul de transfer, urmând ca după lucrările topografice la cartierul de locuinţe pentru tineri să se pregătească terenul pentru construcţie. Edilul municipiului Botoşani a declarat că atunci când încep lucrările la locuinţe va fi invitat şi primarul de Constanţa, Radu Mazăre. De altfel, Mazăre Radu Mazăre a pus, simbolic, prima piatră de temelie a viitoarelor blocuri, respectiv în faţa complexului rezidenţial Alfaland.

like facebook

Nu ştiu dacă în termen de trei luni vom finaliza studiile geotehnice. În acest cartier vom realiza o machetă în momentul în care vom avea proiectul clar . Finanţare este o problemă, dar o vom rezolva„, a spus Portariuc.

Suma necesară pentru prima etapă a cartierului de locuinţe se ridică la cel puţin 5 milioane euro. Asta înseamnă, spune primarul, partea de utilităţi, sistematizare şi construcţia a 200 de aparatamente într-o primă fază.

Ministerul Apărării Naţionale a transferat către municipalitate 46,64 hectare de teren, cu condiţia ca 50% din locuinţele care urmează să fie construite pe acest teren, dar nu mai puţin de 187, să fie date angajaţilor ministerului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *