Inedit! Cum se lucrează la Serviciul de evidenţă a persoanelor

cornisa 015Salariaţii Serviciului de evidenţă a persoanelor s-au plâns, joi, primarului municipiului Botoşani de condiţiile în care lucrează în spaţiul de la Uvertura Mall. Deşi suntem în luna martie, aerul din birouri, dar şi din sala de aşteptare este insuportabil. Oamenii spun că este foarte cald, dat fiind faptul că serviciul funcţionează la etajul trei al clădirii. Una din angajate a găsit o soluţie inedită ca să se apere de soare: şi-a pus o umbrelă în faţa ferestrei.

like facebook

Primarul municipiului Botoşani a purtat o discuţie cu reprezentanţii mall-ului , care i-au spus că spaţiul va fi ventilat începând cu luna aprilie.

Sper să facă faţă salariaţii până atunci. Problema principală este legată de aerul condiţionat, care se va rezolva cât de curând„, a spus Portariuc.

El spune că vor trebui făcute mici îmbunătăţiri în sala de aşteptare. Vizavi de improvizaţia făcută de angajată ca să poată lucra, edilul a afirmat: „Interesant. Şi-a pus umbrela pentru că îi bătea lumina în monitor şi a găsit acea soluţie. Nu pot să intervin„, a adăugat Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *