Primar nemulţumit de modul cum CJ împarte fondurile: Dacă nu ai nimerit în turma potrivită, ai zburat

primaria pomarlaPrimarul comunei Pomârla, Dumitru Chelariu, îl acuză pe preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, că împarte fonduri către unităţile administrativ teritoriale după bunul plac. El este nemulţumit că din cele 220 miliarde lei vechi repartizate judeţului de Ministerul Dezvoltării, comuna Pomârla nu a primit niciun leu, deşi are în derulare un proiect de 9 miliarde lei vechi pentru apă şi canalizare, un altul privind deschiderea unui centru de zi, dar şi unul privind realizarea unei baze sportive.

like facebook

 Chelariu susţine că CJ a dat fonduri pentru idei de proiecte şi nicidecum pe proiecte în derulare.

Căpetenia judeţului a deturnat tot, toate listele, dacă sunt nişte liste, că aici totul se face pe bază de liste, nu conform legii. Legea în vigoare spune că aceste fonduri se dau cu consultarea primarilor, Consiliului Judeţean, ca entitate juridică, nu ca împărat. Aici, dacă nu ai nimerit în turma potrivită, ai zburat. Nu îmi fac speranţe„, a spus Chelariu.

Primarul a răbufnit, nemulţumit că Ţurcanu a ajuns într-o anumită postură şi nu-şi mai respectă semenii, promisiunile şi legea. Potrivit lui Chelariu, preşedintele CJ este „campion la încălcat legislaţia”.

One thought on “Primar nemulţumit de modul cum CJ împarte fondurile: Dacă nu ai nimerit în turma potrivită, ai zburat

  1. Turcanu s-a dat bine cu PDL pt. a scapa de dosare si de executarea pedepsei la acuzatia de fals in acte si abuz in serviciu!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *