Liberalii pregătesc şi debarcarea viceprimarului Cosmin Andrei. Vezi când!

cosmin andreiLiberalii pregătesc şi înlocuirea viceprimarului Cosmin Andrei de la Primăria municipiului Botoşani. Neoficial, acest lucru se va întâmpla în luna aprilie, într-o şedinţă extraordinară de Consiliu Local. Consilierii locali ai PNL au mai multe şanse ca într-o şedinţă extraordinară să vină cu un proiect de hotărâre privind înlocuirea viceprimarului PSD care să fie aprobat şi nu amânat.

like facebook

 Cel mai probabil, locul lui Cosmin Andrei va fi luat de democrat-liberalul Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement, cu care atât primarul Ovidiu Portariuc cât şi viceprimarul se află într-un conflict continuu.

La Consiliul Judeţean, Florin Ţurcanu a anunţat deja că în şedinţa de luna aceasta va fi înlocuit vicepreşedintele Paul Pavăl.

One thought on “Liberalii pregătesc şi debarcarea viceprimarului Cosmin Andrei. Vezi când!

  1. Foarte bine poate va veni un om competent cu viziuni deschise spre binele orasului. Nu fi trist Ionut Andrei te ia Portariuc si pe tine consilier pe alte probleme – trasul cu prastia in parc – dispar ciorile, paza in centrul vechi- nu mai sunt bani pt firma de paza, poate se deschide sub tutela Consiliului Local vreo firma mortuara , a scuze o asociatie umanitara cu scopul de a strange politicienii fugariti de alte partide sau vreun magazin de vise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *