Preşedintele PNL Botoşani: Candidaţii dreptei vor câştiga în 2016 toate alegerile din Botoşani

florin turcanu la birou in CJ BotosaniPreşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, a declarat, miercuri, că, candidaţii dreptei vor câştiga în 2016 toate alegerile din Botoşani. El a spus că va face tot ce depinde de el ca Primăria Botoşani să fie câştigată de candidatul dreptei, indiferent cine va fi acesta.

like facebook

Cum candidatul dreptei va câştiga preşedinţia României, iar după europarlamentare va fi o dreaptă puternică în România, aşa vă spun că şi în Botoşani candidaţii dreptei vor câştiga în 2016 toate alegerile din Botoşani. Voi cere un protocol de colaborare la europarlamentare cu toate partidele de pe centrul dreapta să păzim democraţia, să păzim secţiile de votare, pentru că noi nu avem STS şi nu ne-am dorit niciodată să furăm voturi”, a menţionat Ţurcanu.

3 thoughts on “Preşedintele PNL Botoşani: Candidaţii dreptei vor câştiga în 2016 toate alegerile din Botoşani

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Mai e mult pana departe!Eu zic,nea Florinele sa-ti faci doar planuri pe termen scurt.Sunt mai sanatoase.Si sa vorbesti doar in numele matale si a filialei ce o conduci,ca ai vorbit in numele PNL si s-a ale praful de el si de ai lui imparati.Ultimul cazut-imparatul brunet al pnl-istilor ieseni-Vlasov.Ce se face dreapta ,daca -i cad dupa modelul *Vlasov*,toti imparatii?

  2. Până la deszăpeziri, pentru unii baroni locali asfaltările au mers bine anul trecut, dar şi anul acesta. S-au făcut bani frumoşi, care s-au scurs către firmele agreate politic. De aici, banii de obicei ajung în campaniile electorale. Vă povesteam ieri cum se fac aranjamentele politice la Satu Mare. În prim plan se afla vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, şi compania de construcţii Tehnic Asist din Botoşani, patronată de un anume Mirel Vlas. Patronul Vlas este un obişnuit al contractelor cu statul. A făcut atâţia bani încât şi-a luat avion. Băiatul deştept este ţinut în braţe de şefii USL de la Botoşani şi Satu Mare. La Botoşani, Mirel Vlas beneficiază de atenţia lui Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean, baron al Partidului Naţional Liberal.
    O să vă prezint acum câteva din lucrările câştigate de afaceristul Mirel Vlas la Satu Mare şi Botoşani, ca să vă faceţi o idee de banii pe care îi învârt băieţii ăştia deştepţi, protejaţi politic. Vlas a câştigat anul acesta modernizarea drumului judeţean 194 Satu Mare pentru 4 milioane de euro şi a realizat o porţiune de drum între localităţile Sanislău şi graniţa cu Ungaria pentru alte 4, 5 milioane de euro. La Botoşani a primit diverse lucrări de asfaltare dar şi de canalizare în comunele Călăraşi şi Hudeşti – peste 3 milioane de euro, a participat la modernizarea drumului judeţean 291 între localităţile Cristinesti şi Suharău – alte câteva milioane, a modernizat traseul regional Dorohoi Dragivat pentru încă 3 milioane de euro. Acestea sunt doar o parte din lucrări. Firma lui Vlas face însă şi deszăpezirile din judeţul Satu Mare pentru alte 2,5 milioane de euro. Exemplul lui Mirel Vlas este sugestiv, la anul toţi baronii României vor pompa sute de milioane de euro în firmele de casă pentru a face rost de bani pentru camampania electorala.
    Acum, Vlas a fost preluat politic şi se află în relaţii apropiate, după cum va spuneam, cu preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, liberalul Florin Ţurcanu. Florin Ţurcanu este liberal dar a împrumutat toate metehnele baronilor care au condus Botoşaniul.
    După cum vedeţi e sărăcie mare la Botoşani, politicienii se chinuie să fure, patronii se chinuie să încaseze aceiaşi bani publici furaţi şi tot aşa… ca într-un carusel. Clanurile baronilor vor ajunge să sufoce România, la anul se va face descentralizarea, iar baronii vor pune mâna total pe ţară…
    Sursa : REALITATEA.NET

  3. Tu vrei dar botosanenii nu te mai vreau pe tine si nici pe partidul din care faci parte. Faci declaratii pe baza a ceea ce vezi tu in stele ? :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *