Primarul de Pomârla, Dumitru Chelariu: Familia Ţurcanu face legi judeţene, legi naţionale, legi europene. Sunt fericit!

Dumitru Chelariu, prim-vicepresedintele PDL Botosani
Dumitru Chelariu

Primarul comunei Pomarla, Dumitru Chelariu, il ironizeaza pe presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu. Acesta a declarat, miercuri, ca nu are nicio emotie la alegerile europarlamentare din mai, si asta datorita faptului ca un botosanean se afla pe liste. Chelariu a spus ca familia Turcanu face legi judetene, legi nationale si legi europene.

 

Ca botosanean, ca cetatean si ca primar nu am nicio emotie in privinta acestor alegeri, mai ales ca avem pe modelul Putin din Rusia, avem reprezentant al Consiliului Judetean- domnul presedinte Florin Turcanu, deci legea in teritoriu este pe maini bune, la nivel national doamna Roxana face legi pe banda rulanta si totul e in regula, daca mai intra si domnul Mihaita in Parlamentul european, legile europene vor merge ca pe roate.  Florea tatal mai trebuie sa fie in ce Parlament si totul este in regula. Nu am emotii. Sunt foarte multumit. Familia Turcanu face legi judetene, legi nationale, legi europene. Sunt fericit„, a spus primarul de Pomarla.

Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, spune ca fratele sau si-a facut treaba in partid si ca a detinut functii importante in Guvern.

S-a implicat Mihai Turcanu si a convins colegii din alte judete. Este un iubit de presedintii de filiale, Ce trebuie sa faca fratele meu, sa nu candideze? Fiecare are viata lui. Care e problema. Pe Roxana am gasit-o in partid, nu am adus-o eu in partid. Ca intr-un partid politic mi-am gasit si eu o partenera de viata… asta nu inseamna ca trebuie sa o trimit acasa„, a spus Florin Turcanu.

 

One thought on “Primarul de Pomârla, Dumitru Chelariu: Familia Ţurcanu face legi judeţene, legi naţionale, legi europene. Sunt fericit!

  1. Asta se intampla cand se fura la greu si te certi mereu, nu mai ai timp de administratie!
    După cum vedeţi e sărăcie mare la Botoşani, politicienii se chinuie să fure, patronii se chinuie să încaseze aceiaşi bani publici furaţi şi tot aşa… ca într-un carusel. Clanurile baronilor vor ajunge să sufoce România, la anul se va face descentralizarea, iar baronii vor pune mâna total pe ţară…
    Sursa : REALITATEA.NET
    Actualul baron Florin Ţurcanu se joacă şi el cu focul, la fel cum a făcut Conţac. Mă întreb ce poate fi în mintea acestor baroni care dau dovadă atât de prostie, cât şi de lipsa oricărui simţ de conservare. În paranteză fie spus, Consiliul Judeţean Botoşani se află de multă vreme în atenţia procurorilor DNA şi DIICOT. Mâna dreaptă a baronului Ţurcanu, un anume Radu Judele, care deţine funcţia de administrator al judeţului, este agăţat de procurori într-un dosar care vizează realizarea sistemului integrat de deşeuri al judeţului. În acest proiect, firma care construieşte staţiile de transfer pentru platformele de deşeuri este tocmai Tehnic Asist, patronată de Mirel Vlas. Suma contractului este de aproape 4 milioane de euro. Nimic nu este întâmplător la Botoşani…
    Banciu a catalogat declaraţiile lui Ţurcanu ca fiind ale unui politician care nu are nicio legătură cu o ţară intrată în Uniunea Europeană, comentând că este indamisibil să spui despre un om aflat în puşcărie, compromis din punct de vedere politic, aşa cum îl vede moderatorul emisiunii B1 TV pe Fenechiu, că tot el va fi cel care va conduce filiala Iaşi PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *