Un nou număr Buzz (25) la chioșcuri

ileana sipoteanu si reporterul buzzUn nou număr Buzz, ziarul copiilor și adolescenților din Botoșani, a apărut la chioșcurile de ziare.

Numărul 25 înseamnă startul în anul III de activitate pentru micii reporteri ai Botoșaniului la ziarul Buzz și subiecte interesante precum un interviu cu interpreta de muzică ușoară, Ileana Șipoteanu, prezentă, luna aceasta, la Festivalul Mărțișor Dorohoian, o cronică despre cele trei zile ale celei de-a 31-a ediții a festivalului sau despre un puști care, la doar 13 ani, a ajuns DJ la o discotecă din oraș.

Nu lipsește suplimentul BuzzVerde susținut de Asociația Română pentru Reciclarepatrula de reciclare RoRec în cadrul căruia veți putea citi despre activitatea Patrulelor de Reciclare din școlile botoșănene în programul demarat de asociația amintită, despre câțiva copii cu o pasiune deosebită pentru filantropie sau un editorial despre vedetele de ieri și cele de azi, scris de o copilă de doar 10 ani.

ovi cernauteanu si reporterul buzzCu ocazia celor 3 ani de activitate, reporterii Buzz au lansat o rubrică nouă intitulată „TonomatulMONDEN” în cadrul căreia vor scrie de acum înainte știri din culisele vieții publice.

Așadar, iată zeci de motive pentru a citi BUZZ, ziarul copiilor și adolescenților din Botoșani, unde găsești altfel de știri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *