Medic umilit de angajaţii Carrefour

carrefourUn medic de la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean a reclamat la poliţie că a fost reţinut împotriva voinţei sale în hipermarketul Carrefour, fiind acuzat de furt.

Marţi seară, Monica Delia Adăscăliţei a ieşit la cumpărături cu fetiţa ei în vârstă de 5 ani şi a luat un cărucior în formă de maşinuţă. Ajuns la casa de marcat, medicul a început să scoată cumpărăturile şi i-a solicitat vânzătoarei să aştepte să pună pe bandă toate cumpărăturile din coş şi abia apoi să înceapă să le scaneze. În timp ce doctoriţa punea produsele, a văzut-o pe vânzătoare că ia de pe caroseria maşinuţei o cutie goală de dropsuri, care rămăsese probabil printre pliante, de la un alt client. Monica Delia Adăscăliţei a afirmat că vânzătoarea a chemat un agent de pază şi amândoi au ameninţat-o că vor chema mascaţii şi jandarmii, presând-o să recunoască furtul.

A venit un şef de magazin căruia i-am spus care e problema, că bărbatul de la pază m-a agresat verbal şi mi-a făcut fetiţa să plângă şi că, dacă e neapărat necesar, voi plăti şi respectiva cutie de dropsuri, mai ales că tocmai făcusem cumpărături de 300 de lei, iar bomboanele costau cel mult trei lei. Am cerut să scoată înregistrările de pe camere, să demonstrez că eu nu am furat nimic, însă domnul respectiv a refuzat categoric”, a declarat medicul.

 

like facebook Monica Adăscăliţei susţine că nu a fost lăsată să plece din magazin aproape o oră, timp în care fetiţa ei a plâns, iar ea a fost ameninţată, fără însă ca reprezentanţii magazinului să cheme poliţia sau să apeleze 112. Mai mult, ea afirmă că respectiva cutie de dropsuri a fost luată de şeful de magazin şi băgată în buzunar.

Ieri, medicul a depus plângere la Poliţie şi a anunţat că va depune reclamaţii atât la hipermarket, cât şi la conducerea firmei de pază. De altfel, depunerea plângerii a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Daniela Gheorghiescu.

Reprezentanţii Carrefour susţin, însă, că medicul Adăscăliţei ar fi încălcat regula potrivit căreia accesul pe suprafaţa de vânzare a persoanelor care deţin asupra lor bunuri achiziţionate anterior intrării în magazin este permis doar după ce aceste bunuri sunt declarate la Biroul Recepţie Clienţi.

Sursa: Monitorul de Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *