Dumitru Amişculesei a ajuns la închisoare. FOTO exclusiv!

dumitru amisculesei inchisoare botosani2Omul de afaceri Dumitru Amişculesei a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare pentru spălare de bani. Judecătorii Curţii de Apel Suceava au dat sentinţa, marţi, într-un dosar în care, în luna iunie 2012, omul de afaceri a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

like facebookMagistraţii instanţei superioare au desfiinţat hotărârea judecătorilor botoşăneni şi au decis, pe lângă condamnarea pentru spălare de bani, achitarea pentru o infracţiune de evaziune fiscală, după ce fapta, cu un prejudiciu de 1,1 milioane de lei, a fost prescrisă.

Judecătorii au mai decis şi confiscarea specială a sumei de 92.949 de lei precum şi obligarea acestuia la plata unor cheltuieli de judecată de 25.000 de lei.

Mandatul a fost pus deja în executare, omul de afaceri fiind preluat de Poliţie şi transferat în Penitenciarul Botoşani.

dumitru amisculesei inchisoare botosani4dumitru amisculesei inchisoare botosani3dumitru amisculesei inchisoare botosani1dumitru amisculesei inchisoare botosani

 

2 thoughts on “Dumitru Amişculesei a ajuns la închisoare. FOTO exclusiv!

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Sa stea un pic si la racoare ca la cat genocid a vandut prin crasmele lui…la greu!!!! Din cauza alcoolului de tip genocid, le-a luat la multi clienti mintile si au facut tot felul de prostii: batai, violuri, talharii!
    Urmeaza cumva si prietenii lui, Maga si Tiganuca de la Finante?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *