Festival internaţional de muzică pentru copii, la Botoşani

Cheia sol - etno Amalia Hrom-2Concursul talentelor muzicale din cadrul Festivalului „Muzica pentru toți” va avea loc în perioada 21- 23 martie, începând cu ora 18.00, la sala mare a Teatrului „Mihai Eminescu”. Concurenții din Republica Moldova și Ucraina care vor participa la festivalul „Muzica pentru toți”, eveniment organizat în cadrul proiectului cu același nume, finanțat de Uniunea Europeană, sosesc în cursul zilei de marţi la Botoșani.

Copiii pe care botoșănenii îi pot vedea în concursul festivalului, care începe vineri și se va încheia duminică, vor avea parte până atunci de o serie de activități culturale, de repetiții, dar și de multă distracție.

like facebookPrintre activitățile incluse în programul participanților străini se numără vizite la muzee, parada costumelor populare la care vor participa toți concurenții, o expoziție culinară sau una  de handmade, precum și un forum intitulat „Dialog cultural între România, Rep. Moldova și Ucraina programat pentru dimineața zilei de duminică la Hotel Rapsodia.

În holul teatrului, pe parcursul celor trei zile, se va desfășura o expoziție de handmade, botoșănenii putând admira creațiile artizanilor botoșăneni. Intrarea la spectacol este liberă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *