Un botoşănean va candida independent la europarlamentare

Mircea Comaneci strange semnaturi pentru europarlamentare
Mircea Comaneci strange semnaturi pentru europarlamentare

Un botoşănean va candida ca independent la alegerile europarlamentare programate a avea loc pe 25 mai. Este vorba de fostul comandant al Centrului Militar Judeţean, Mircea  Comăneci, care se află într-o campanie de strângere de semnături pentru a putea depune candidatura.

Mircea Comăneci va fi susţinut de Consiliul Naţional al Societăţii Civile, dar şi de Partidul Naţional al Mediului (PNM).

Consiliul Naţional al Societăţii Civile a încheiat un protocol de colaborare cu PNM care va accepta pe listă ca independenţi mai multe persoane, printre care şi eu”, a spus Comăneci.

4 thoughts on “Un botoşănean va candida independent la europarlamentare

  1. oare de ce nu mai scapam de asta?? sa spuna ce activitate a desfasurat el in cadrul armatei romane inainte de 89!!! si mai intrebati de fostii lui colegi de la 1189 de activitatea care o presta acolo! face armata romana de rusine! are o pensie grozava, statul il plateste pentru marea lui activitate, acum se vrea si europarlamentar!

  2. Acest tovaras tinea ore de socialism stiintific prin unitatile militare si dupa pensionare impreuna cu leprele din armata pensionate la 45 de ani care au „luptat” cu rachiul prin unitatile militare ani de zile l-au sustinut pe ponta ca sa le redea pensiile de sute de milioane…tot inainte in Europa cu comunisti spre viitor!!!! :))))

  3. Oi armata dar pana in 2012 erai PSDIST convins.Mai nene ,ce a facut societatea civila, pentru cei multi si saraci?????dar acest gunoi de partid ,,POLITRUCI NEMATURIZATI MILITARI,,de unde a aparut. Oi dute acasa sa nu fi fraier,ca strici socotelile prin Botosani???

  4. Domnule „gigi” de ce nuai curajul sa-ti dai numele si sa purtam o discutie barbateasca , bazata pe adevar nu pe elucubratii ??? , iar dumneata domnule „anticomunist”, ce hram purtai inainten de 1989, in conditiile in care toti cei de o anumita varsta si cu anumite functii de conducere erau imembri ai partidului unic, alfel nu existau ca profesionisti. De ce nu ai curajul sa iti dai numele si sa discutam la concrert ce ai sa-mi reprosezi. Ceicare luptau cu rachiul, esti chiar dumneata, se vede dupa stilul de a scrie. Ai curajul sa purtam o discutie publica pe orice domeniu si mai vedem. Fiibarbat daca poti fi , si hai la o lupta dreapta pe idei,pe argumente, nu pe acuzatii inepte fara nici o baza reala. Sau se vede treaba , ca deja o inceput propaganda pe net,, la ordin. Sa stii si dumneata daca nu ai stiut pana acum, ca propaganda negativa , de tipul celei propusa de dumneata , prinde cel mai bine la public… si patrunde si acolo unde te astepti mai putin , dar in sens diferit fata de cel la carea te astepti tu, ..sau bine -zis sefii tai care te platesc sa scrii ceeea ce scrii… Fa-o macar profesionist , campania de denigrare… dar nu uita inca nu a inceput campania electorala… Sau va sperie un independent, care nu are nici o obligatie fata de nimeni…. Inseamna ca reprezint un real pericol pentru sefii tai de au investit atat in tine sa scrii atat de perofesionist….macar invata sa manipulezi credibil…. nu grosier…. Te astept oricand in arena… in lupta dreapta, cu arme la vedere , nu cu afirmatii fara acoperire… Mai bine mori in lupta dreapta , decat caine inlantuit ….
    In ceea ce privete pe dumneata domnule „ROKADA”, de ce nu iti dai numele real, si de ce nu scrii macar romaneste, sau ai lipsit de la orele de romana si gramatica…asta e … De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere… Mai ales acum in postul pastelui… Sa ne auzim si vedem cat mai curand.. In rest numai de bine pentru toata lumea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *