Decizie CNSC: Licitaţia câştigată de naşii lui Florin Ţurcanu nu a fost în regulă

decizie CNSC pentru o licitatie la BotosaniContestaţiile depuse de două firme din Botoşani la licitaţia pentru modernizarea drumului judeţean care face legătura între localităţile Copălău- Cerbu- Dracşani a fost admisă. Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor a decis să admită contestaţiile depuse de firmele Transporturi Auto şi Tehnic Asist, şi a anulat raportul procedurii de achiziţie publică şi actele subsecvente.

De asemenea, CNSC a dispus reevaluarea ofertei financiare a Asocierii SC Dandrucor SRL – SC Ecomary, cu solicitarea de clarificări, dacă este cazul, în termen de 10 zile de la comunicare.

Firmele patronate de naşii preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, au fost desemnate, în urmă cu şase săptămână, câştigătoare ale licitaţiei pentru modernizarea celor 7,7 kilometri ai drumului Copălău- Cerbu- Dracşani.

like facebookDandrucor SRL Huşi şi Ecomary SRL Iaşi au făcut o ofertă de 12,3 milioane de lei, iar termenul de execuţie a lucrărilor era de 12 luni, de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

nunta florin turcanu - roxana anuscaNaşii lui Florin Ţurcanu s-au înscris la licitaţie cu o asociere între firmaDandrucor SRL Huşi- Vaslui, (al cărei asociat este deputatul Dan Bordeianu) şi firma Ecomary SRL Iaşi (al cărei asociat este Nicoleta Bordeianu). Ambele firme au ca profil de activitate “Lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor”, însă niciuna dintre ele nu are expertiză în domeniu. Soţii Bordeianu vor să modernizeze un drum cu o asociere dintre două firme, una înfiinţată în 2013, iar alta cu doi angajaţi şi o cifră de afaceri de peste 100 de ori mai mică decât valoarea lucrărilor pe care doresc să le facă

Naşii de cununie ai lui Ţurcanu câştigă licitaţia pentru modernizarea drumului Copălău- Dracşani

5 thoughts on “Decizie CNSC: Licitaţia câştigată de naşii lui Florin Ţurcanu nu a fost în regulă

  1. Actualul baron Florin Ţurcanu se joacă şi el cu focul, la fel cum a făcut Conţac. Mă întreb ce poate fi în mintea acestor baroni care dau dovadă atât de prostie, cât şi de lipsa oricărui simţ de conservare. În paranteză fie spus, Consiliul Judeţean Botoşani se află de multă vreme în atenţia procurorilor DNA şi DIICOT. Mâna dreaptă a baronului Ţurcanu, un anume Radu Judele, care deţine funcţia de administrator al judeţului, este agăţat de procurori într-un dosar care vizează realizarea sistemului integrat de deşeuri al judeţului. În acest proiect, firma care construieşte staţiile de transfer pentru platformele de deşeuri este tocmai Tehnic Asist, patronată de Mirel Vlas. Suma contractului este de aproape 4 milioane de euro. Nimic nu este întâmplător la Botoşani…

    1. Oana, esti in urma cu stirile. Acel anume Judele si-a pierdut atributiile pe licitatie si nu pe cultura, tocmai pentru ca s-a opus acestei golanii.

      Desi toti cred ca e mana dreapta, s-ar parea ca directoarea de la achizitii, cand i-a dat imparatului cornul si laptele 2 ani la rand, a devenit mana stanga iar cu ocazia drumului pentru nasica a devenit si mana dreapta. Dar stii de ce ?

      Sotul directoarei are un post caldut si bine platit de frecator de menta la regia de apa. A fost salvat de 4 ori de imparat, de la disponibilizarile de anul trecut, unde fusese propus pentru meritele sale deosebite in munca.

      Alo ! Doamna cu ciolanul care produce diaree ! Chiar nu vezi ? Tu lasa facebook-ul si stai cu ochii pe imparat, ca are drumul asfaltat de nasica pana la cornul si laptele directoresei.

  2. După cum vedeţi e sărăcie mare la Botoşani, politicienii se chinuie să fure, patronii se chinuie să încaseze aceiaşi bani publici furaţi şi tot aşa… ca într-un carusel. Clanurile baronilor vor ajunge să sufoce România, la anul se va face descentralizarea, iar baronii vor pune mâna total pe ţară…
    Sursa : REALITATEA.NET
    Banciu a catalogat declaraţiile lui Ţurcanu ca fiind ale unui politician care nu are nicio legătură cu o ţară intrată în Uniunea Europeană, comentând că este indamisibil să spui despre un om aflat în puşcărie, compromis din punct de vedere politic, aşa cum îl vede moderatorul emisiunii B1 TV pe Fenechiu, că tot el va fi cel care va conduce filiala Iaşi PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *