Comunicat PNL: Liberalii care stau cu mâna întinsă la PSD sunt nişte traseişti politici

pnl Botosani sediuAtacurile dintre Florin Ţurcanu şi Andrei Dolineaschi continuă. PNL Botoşani a trimis un comunicat de presă prin care îi spune liderului PSD Botoşani că liberalii care stau cu mâna întinsă la PSD sunt traseişti politici.

like facebook

 

Iată conţinutul comunicatului:

Stimate domnule Dolineaschi, având în vedere psihoza (Dex: stare de spirit bolnăvicioasă, caracterizată printr-o surescitare obsedantă și contagioasă, creată de cauze exterioare; obsesie, idee fixă) pe care o manifestați față de Florin Țurcanu, președintele PNL, înțelegem incapacitatea dumneavoastră de a vă poziționa politic în conștiința publică botoșăneană.

Vă rugăm să înțelegeți că liberalii adevărați nu așteaptă să le deschideți ușa partidului dvs, PSD. Liberalii despre care spuneți că stau cu mâna întinsă la PSD sunt doar niște traseiști politici, persoane de care noi ne delimităm.

Pentru buna informare a celor care vor citi aceste rânduri, vă readucem aminte că valorile în care cred liberalii sunt unele care au în centrul lor cetățeanul, cu drepturi și libertăți, statul de drept și respectul pentru familie, muncă și proprietate.

Organizația politică din care faceți parte nu are nimic în comun cu efortul pe care românii îl fac pentru a trăi mai bine, în propria lor țară.

Mai întâi aflați cine sunteți, tinere domn Dolineaschi, abia apoi împărtășiți-ne și nouă, liberalilor, din înțelepciunea dumneavoastră politică!, se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *