Primăria scoate din parcările cu plată parcomatele HSR

parcare (1)Municipalitatea vrea să scoată din parcările cu plată parcomatele deţinute de firma Hi Speed Recovery. Reprezentanţii Primăriei Botoşani au trimis oficialilor firmei în urmă cu o lună o adresă prin care au solicitat cumpărarea celor nouă parcomate, însă, spun ei, nu au primit niciun răspuns în acest sens. Contractul cu firma HSR expiră în aprilie, iar municipalitatea nu mai doreşte să îl prelungească.

like facebook

 

În plus, potrivit unui nou regulament, roţile maşinilor nu vor mai fi blocate în parcările cu plată, ci vor fi aplicate doar amenzi. Taxa din parcările private va fi menţinută la 1,5 lei pe oră.

Încasările de la parcomate vor ajunge în bugetul local. Nu va mai fi niciun procent care reprezintă redevenţa de la 10-25%. Dacă HSR nu vrea să ne dea parcomatele, vom cumpăra altele şi le scoatem pe ale lor„, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

Parcomatele, 14 la număr, din care nouă ale HSR, vor intra în administrarea Direcţiei de Edilitare din cadrul Primăriei Botoşani.

3 thoughts on “Primăria scoate din parcările cu plată parcomatele HSR

  1. Un lucru bun ca au reusit sa i scoata pe nenorocitii aia de la HSR…..problema e de acu sa vezi cum parcheaza animalele…un serviciu de ridicari tot ar trebui infiintat de Primarie sau CJ ca altfel haos !

  2. Sunt proprietari de auto care nu au permise de conducere sau care le-au vandut de „n” ori.Cum o sa-i sanctionati pe acestia?Un serviciu de blocari/ridicari in cadrul Primariei ar fi binevenit,

  3. Jumătate din botosaneni au avut masinile furate de HSR in cardasie cu paza orasului , flutur si gasca portocalie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *