Lăsat liber după ce şi-a violat nepoata de 11 ani

adrian fasola violatorUn bărbat din judeţul Neamţ, condamnat la 11 ani de închisoare, după ce şi-a violat şi lăsat însărcinată nepoata de numai 11 ani, a fost eliberat, în baza unei decizii a Judecătoriei Botoşani, după numai cinci ani.

Adrian Fasolă a fost acuzat, în 2008, că şi-a violat nepoata, fapta fiind descoperită după ce copila a ajuns la cinci luni de sarcină şi a povestit familiei prin ce a trecut. Fata nu a avut curajul să spună mai devreme cele întâmplate pentru că unchiul său a ameninţat-o cu moartea dacă se află ceva.

Cum sarcina era destul de înaintată, medicii din România nu au riscat să facă un avort, intervenţia chirurgicală fiind făcută în Londra.

like facebookMulţi dintre consătenii fetiţei s-au răzvrătit împotriva ei şi a familiei sale. Chiar şi rudele lor le-au întors spatele, considerând-o vinovată, culmea, pe fetiţă pentru cele intamplate. De ruşine, o perioadă, Florina a refuzat să mai iasă din casă. Pentru că nu a mai suportat presiunea şi răutăţile colegilor de şcoală, între timp, a abandonat studiile, astfel că a rămas doar cu patru clase. Cazul ei a dus în anul 2008 la o adevarată dezbatere naţională privind legalitatea avortului la termene avansate.

Adrian Fasolă a negat că ar fi autorul violului, însă expertizele efectuate au demonstrat că este tatăl copilului nepoatei sale. A fost arestat preventiv în luna iulie a anului 2008, iar în februarie 2009 a fost condamnat la 11 ani după gratii.

A fost încarcerat la Penitenciarul Bacău şi ulterior transferat la Penitenciarul Focşani, iar în cele din urmă la Penitenciarul Botoşani. În toamna anului trecut a depus o cerere de eliberare condiţionată, iar magistraţii de la Judecătoria Botoşani au admis cererea. Astfel, din cei 11 ani de puşcărie cât ar fi trebuit sa facă, Adrian Fasola a executat doar cinci ani.

Sursa: Cancan.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *