Tincu îi recomandă lui Ţurcanu post, spovedanie şi împărtăşanie, ca să scoată diavolul din el

Mihai Tincu - psd BotosaniPrim-vicepreşedintele organizaţiei municipale a PSD Botoşani, Mihai Tincu, îi recomandă preşedintelui PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, ţină post, să meargă la spovedanie şi la împărtăşanie, pentru a „scoate diavolul din el”. Tincu a reacţionat la declaraţiile de vineri ale liderului liberal, care a spus că obiectivul său este să scape de PSD-işti.

Eu îi înţeleg frustrările şi problemele lui, dar nu cred că e cazul să jignească, să murdărească, să ameninţe botoşănenii, care au votat PSD. I-aş recomanda câteva lucruri: unu- să ţină câteva zile de post, că are nevoie, se vede şi nu trebuie să comentăm treaba asta şi face bine la sănătate fizică şi mentală; doi- să se adreseze unui preot pentru spovedanie, că- Slavă Domnului- are ce să spune acolo;  trei- dacă se spovedeşte, trebuie să se împărtăşească, pentru că, în mod evident, pe el îl trece un păcat şi numai aşa cu post, spovedanie şi împărtăşanie, probabil, poate scoate diavolul din el, pentru că încă e băiat tânăr, are familie”, a spus Tincu.

like facebookLiderul PNL Botoşani către PSD: Atât cât sunt viu, de mine nu scapă. Dracii ăştia stau non-stop după mine cu pistoale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *