Directorul DSPSA, în război şi cu viceprimarul Cosmin Andrei. Vezi ce calificativ i-a pus!

eugen turcanuDirectorul Directiei de Servicii Publice, Sport si Agrement, Eugen Turcanu, este in conflict si cu viceprimarul Cosmin Andrei. Asta dupa ce viceprimarul i-a dat calificativul „satisfacator” pe activitatea de anul trecut. Eugen Turcanu se declara nemultumit spunand ca este o bataie de joc si sustine ca va contesta calificativul.

like facebook De la atestarea documentara a Primariei Botosani nu a mai luat un salariat acest calificativ, inclusiv cei vreo trei-patru betivi pe care ii au aici si de care stiu au fost anchetati de vreo trei ori si au primit evaluare maxima. Nu au primit niciodata sanctiune maxima, in schimb, pe Eugen Turcanu s-a gasit viceprimarul sa-i dea satisfacator in bataie de joc. Am fost la dansul si a spus ca o sa-mi puna mai putin. Daca dumnealui crede ca bataia asta de joc se chgeama administratie,  se inseala amarnic. Pentru abuzuri altii platesc in instanta si la puscarie. Daca va mai face astfel de abuzuri, ma voi adresa instantei”, a spus Eugen Turcanu.

Potrivit directorului DSPSA, un repros adus de viceprimar a fost proiectul de la nocturna Stadionului municipal, iar un altul ca nu a facut o hotarare pentru cainii comunitari.

Aceste activitati au fost anul acesta, nu in 2013 cand s-a facut evaluarea. I-am cerut sa nu mai faca abuzuri„, a mai spus Turcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *