Mihai Ţurcanu, lansat oficial în cursa pentru europarlamentare

turcanu-si-baisanu-2-300x225Cei doi candidaţi la alegerile europarlamentare pe Regiunea de Nord Est, Mihai Ţurcanu din Botoșani şi Ovidiu Doroftei au fost lansaţi oficial, duminică, de către PNL Suceava în cursa pentru Parlamentul European.

Dintre cei doi, pe un loc eligibil este doar botoşăneanul Mihai Ţurcanu care a fost prezent, duminică, la Casa de Cultură din municipiul Suceava la Delegaţia Permanentă a PNL şi unde şi-a anunțat în mod oficial candidatura la alegerile europarlamentare din 25 mai.

Țurcanu, cel care a condus timp de câteva luni  ANSVA, este fratele liderului PNL Botoşani.  Botoşăneanul a ţinut să spună că nu a venit cu un discurs special pregătit și că până a-şi găsi costumul adecvat cu care să se prezinte în faţa liberalilor s-a schimbat de vreo trei ori. El a spus  celor prezenţi în Sala Mică a Casei Culturii că a crescut într-o familie modestă de fermieri și că nu poate face promisiuni deşarte. Mai mult, o dată ajuns europarlamentar nu-și va lua cu el familia, ci aceasta va rămâne în continuare să locuiască la Botoşani.

Sunt un om simplu şi am venit cu drag la dvs. Un moldovean care am crecsut într-o familie de fermieri, cu greu am fost purtat la şcoli, mulţumesc pe acestă cale părinţilor.Am absolvit Facultatea de Medicină Veterinară, iar în 2012 am fost instalat pe o funcţia mare la ANSVA. Premierul Victor Ponta a considerat apoi să mă trimită pe o funcţie la cancelaria domniei sale, însă nici aici nu am putut să îmi fac treaba. Ce voi face?  Nu fac promisiuni deşarte. Emoţiile încă sunt. Nu au dispărut încă. Vreau să-i mulţumesc preşedintelui Crin Antonescu pentru că a avut şi are încredere în mine. Vreau să-i mulţumesc şi domnului Băişanu pentru sprijinul acordat şi să mulțumesc şi celorlalţi lideri liberali din Moldova pentru că mi-au fost alături şi îmi sunt”, a spus Mihai Țurcanu.

Sursa: SuceavaNews

One thought on “Mihai Ţurcanu, lansat oficial în cursa pentru europarlamentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *