Mii de pachete de ţigări descoperite într-o maşină

ijp BotosaniMii de pachete de ţigări au fost descoperite, sâmbătă seară, într-o maşină care circula pe DN 24C, pe raza localităţii Bobuleşti, oraşul Ştefăneşti. Echipaje ale poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor şi Serviciul Rutier – IPJ Botoşani au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 56 ani, din comuna Româneşti.

like facebookEfectuând controlul autoturismului, poliţiştii au identificat în portbagaj, cantitatea totală de 2.355 pachete de provenienţă Republica Moldova, pentru care şoferul nu a putut prezenta documente justificative de provenienţă.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, cauza urmând a fi soluționată procedural”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Cantitatea de ţigări identificată, în valoare de aproximativ 25.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la transportul acesteia a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei oraşului Ştefăneşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *