Deputatul Ciofu propune scutirea de la plata taxelor si impozitelor locale a familiilor care au copii cu handicap sever

Tamara Ciofu in conferinta de presa- PSD BotosaniDeputatul PSD Tamara Ciofu cere sprijinul parlamentarilor botosaneni in vederea sustinerii unui proiect privind scutirea de la plata taxelor si impozitelor locale a familiilor care au copii cu handicap grad I.

Potrivit deputatului botosanean,  ingrijirea unui copil cu handicap sever presupune costuri deosebite pentru familie, iar prin modificarea Legii 448 din 2006 privind protectia persoanelor cu handicap se propune scutirea de taxe pentru teren, autobobile si cladiri.

 

like facebook

Cu sprijinul Secretariatului de Stat pentru Persoanele cu Handicap am reusit sa conturam proiectul privind scutirea de taxe si impozite a parintilor care au copii cu handicap. Toti copiii care sunt cu handicap gradul I sa beneficieze de scutiri de taxe si impozite. In acest sens, va fi modificat si Codul fiscal pentru ca sa se poata face aceasata scutire de taxe si impozite. Cer sprijinul tuturor parlamentarilor din toate spectrele politice privind sustinerea acestui proiect legislativ, care este pentru comunitate si foarte important pentru cei care sunt in dificultate„, a spus Tamara Ciofu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *