Liderul PSD Botoşani: Ieşirea domnului Florin Ţurcanu denotă carenţe mari în educaţie

intalnire Turcanu- DolineaschiPreşedintele PSD Botoşani, deputatul Andrei Dolineaschi, a condamnat ieşirea nervoasă a omologului său liberal, Florin Țurcanu, care a adresat numeroase jigniri membrilor PSD despre care a spus că sunt „draci” și „mincinoși” și că speră „să nu mai existe neam din neamul lor”.

Ieșirile de acest gen nu mai au nicio legătură cu politica. Este pur și simplu o grosolănie care denotă carențe mari în educația domnului Florin Țurcanu. Eu nu mi-am permis niciodată să jignesc membrii unui partid politic, indiferent despre ce tabără politică a fost vorba. E o chestiune de bun simț și de bună creștere, două atribute care îi lipsesc domnului Țurcanu. Fără membrii PSD pe care îi jignește astăzi nu ar fi ajuns niciodată președintele Consiliului Județean”, a declarat Dolineaschi.

like facebook

 Liderul PSD Botoșani i-a mai mai reproșat lui Florin Țurcanu că a contribuit la ruperea USL prin certurile și scandalurile pe care le-a provocat în Botoșani. „Domnul Țurcanu e mereu pus pe ceartă și scandal. E la fel ca președintele Băsescu: se ceartă cu toată lumea. Scandalurile pe care le-a provocat în Botoșani au fost un focar al neînțelegerilor din USL și au contribuit la ieșirea PNL din acestă alianță, înșelând voturile a 70% din populație”, a precizat liderul social-democrat.

Dolineaschi a reamintit că i-a propus în mai multe rânduri omologului său liberal continuarea USL la Botoșani, dar că acesta a preferat Alianța Răului cu PDL. „I-am propus să găsim o cale de dialog, pentru a respecta votul celor care ne-au ales, chiar dacă PNL a ieșit din USL la nivel național. Însă a întors spatele alegătorilor USL pentru a face Alianța Răului cu PDL. Acum caută scuze celor de la PDL pentru tăierile de pensii și salarii, adică exact ceea ce au sancționat cetățenii la alegerile din 2012. Este incredibil cât de ușor se poate dezice de ceea ce a promis”, a subliniat președintele PSD Botoșani.

Referitor la afirmațiile lui Țurcanu că în 2016 va candida la primăria municipiului Botoșani și că va lua această funcție de la PSD, Dolineaschi a spus că „au mai fost mulți politicieni care s-au crezut împărați și că pot face ce vor ei cu voturile alegătorilor, iar în final au ajuns la coșul de gunoi al istoriei”.

Sursa: comunicat presa PSD

One thought on “Liderul PSD Botoşani: Ieşirea domnului Florin Ţurcanu denotă carenţe mari în educaţie

  1. Eu nu am crezut niciodată în PNL. PNL-ul este ca o bandă de hoţi. Toti ştiu, ca din sânul PNL-ului ceea ce cocea Ţurcanu. După ce s-a făcut alianţa, Ţurcanu a distrus PNL. PNL nu este decât o aglomerare de neamuri şi profitori. A rămas cine a ştiut să pupe sutana. Aici ei sunt la putere. Cea mai mare parte a judeţului este condusă de ei. Ar putea avea probleme PNL-ul după ieşirea de la guvernare?
    PNL-ul nu va avea nici creştere şi nici cădere. El are electoratul lui de 7%. Este o deznădejde a populaţie. Doar soţia poate fi deputat iar fratele trebuie să fie europarlamentar…Infiinteaza 2 firme in Botosani unde lucreaza numai 4-5 directori cu salarii de mii de euro??!! Nu bagi în echipă neamurile şi vrei să joci în Liga Campionilor. Alegi cei mai buni oameni.
    Cei din PNL se duc după profit. Ştie toată lumea că ei votează pe lucrări, pe şmecherii. Poate au nişte procese (Vezi TURCANU, etc), poate sunt urmăriţi cu ceva. Ori a furat prea multă motorină, ori nişte cupoane, bilete de autobuz.
    TURCANU va conduce ca si FENECHIU, adica de dupa zabrele!! Asa se lauda IMPERATORE!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *