Marş al PDL împotriva Guvernului USL

membri pdl protest botosani Membrii organizaţiei PDL Botoşani au organizat, sâmbătă, un marş împotriva Guvernului USL şi au depus la Prefecură „Cartea minciunilor UL”.

like facebookConducerea organizaţiei judeţene a partidului de opoziţie a menţionat că vrea ca reprezentanții din teritoriu ai guvernului să afle și ei cât de mult au ”performat” în cei aproape doi ani de la preluarea puterii în România. Câte un exemplar din lucrare va fi înmânat şi reprezentanţilor PSD şi PNL.

„PDL a făcut bilanțul Guvernării USL pentru că Ponta și Antonescu  se comportă acum de parcă ar fi fost adversari politici dintotdeauna. PDL le transmite lui Ponta și Antonescu că nu pot să ”șteargă” cu buretele toate relele pe care le-au făcut României timp de 2 ani cât au fost la putere și încă un an înainte de asta. Ponta crede că un Guvern nou îl face pe el și PSD mai curat și mai uscat, iar Antonescu se comportă de parcă simpla afirmație că este în opoziție șterge tot răul pe care l-a făcut României. Această ”Carte a minciunilor USL” trebuie să fie un manual pentru orice cetățean, un manual despre cum să nu ne mai lăsăm înșelați de promisiuni populiste, minciuni și manipulări. Ponta și Antonescu trebuie să știe că minciunile pe care le-au servit cetățenilor acestei țări nu dispar și nu se uită. Vor plăti pentru faptul că au înșelat românii și pentru 2 ani de scandal, incompetență și promisiuni neonorate”, se arată într-un comunicat al PDL.

 

3 thoughts on “Marş al PDL împotriva Guvernului USL

  1. turcanu=fenechiu=conducatorii PNL din puscarie/din umbra, s-a adeverit!!!
    VERENCIUC pedofilul=CEI 2 DE SUS=PDL=PMP=PNL
    NISTE PENALI!!!!

  2. UNDE ESTE FOTOGRAFUL – diaconu nelu, DE LA TERMICA DIN ACESTA FOTOGRAFIE!!??
    SE ASCUNDE OARE, COACE CEVA??
    FACE POZE PE ASCUNS?
    FACE PE EL?
    AM AFLAT, EL A FACUT FOTOGRAFIA!!!

  3. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Cine vorbeste de minciuni,tocmai PDL ? in 2010 cand taiau salarii iar ei prosperau de ce nu s-au opus lui Boc si Basescu? Imi aduc aminte ca pedelistii dupa ce au taiat banii oamenilor se ascundeau, nu aveau curaj sa iasa pe strada si acum nesimtitii au prins aripi.Treziti-va portocaliilor, ati intrat in istoria neagra a Romaniei fugiti la partidul lui madam Udrea , tare ma tem ca o sa va inghita politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *