Lucrări suplimentare de 4,1 milioane lei la Spitalul Judeţean, câştigate de o asociere de firme

bloc operator zona cu risc Spitalul Judetean BotosaniLucrările suplimentare de la Spitalul Judeţean, care nu au fost prinse în proiectul cu fonduri europene, vor fi realizate de asocierea de firme Electroalfa şi Victor Construct.

Lucrarea de 5,3 milioane lei a fost licitată de două firme, respectiv asocierea Electroalfa şi Victor Construct şi firma  Cornell’s Floor, iar Comisia de evaluare a stabilit drept câştigătoare asocierea Electroalfa-Victor Construct, cu o ofertă de 4,1 milioane lei.

like facebook

 Cealaltă firmă a contestat, însă ulterior şi-a retras contestaţia. Sunt lucrări noi care nu erau prinse în proiect, iar banii sunt de la Consiliul Judeţean. Nu au cum să intre în acest proiect bucătăria şi spălătoria, care sunt corpuri separate şi care nu au fost prinse nici în primele proiecte„, a spus Viorel Iliuţă, managerul Spitalului Judeţean.

Lucrările se vor efectuat în patru luni şi jumătate şi vizează modernizarea blocului operator, de la etajul opt al spitalului, modernizarea ATI, de la etajul şapte, precum şi lucrări conexe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *