Ţurcanu către Portariuc: Neam de neamul lui nu o să mai fie la primărie

Ovidiu Portariuc si Florin TurcanuPNL Botoşani vrea să câştige Primăria la alegerile din 2016. Declaraţia aparţine preşedintelui PNL, Florin Ţurcanu, care a declarat că plăcerea sa deosebită este ca Primărai Botoşani să devină în 2016 a liberalilor. El este convins că actualul primar Ovidiu Portariuc nu va mai prinde niciun mandat la primărie.

like facebook

La mine nu este problemă, pentru că PNL va câştiga. Dar Portariuc să-şi pună la Primărie câte o liniuţă: în 2016, neam de neamul lui nu o să mai fie la primărie. Să pună liniuţă şi o poză să îi rămână amintire pe viaţă. Consiliul Judeţean nu contează. Plăcerea mea deosebită este primăria. Florin Ţurcanu nu vrea să ia el Consiliul Judeţean numaidecât. O să îl ia un liberal care vrea. Dar Primăria Botoşani este obiectivul meu, să îi arăt PSD-istului că pierde Botoşaniul. Nu va mai ajunge niciodată primar„, a afirmat Ţurcanu.

Liderul PNL Botoşani a spus că se va ocupa şi mai mult de partid şi că în campania electorală va bate la fiecare uşă să le spun cetăţenilor cine sunt pesediştii.

Îmi voi lua şi concediu în timpul campaniei electorale şi voi merge şi în judeţ. Dacă tot băieţii ăştia vor să dăm o batălie, să o dăm, dar să dăm o bătălie dreaptă nu pe sub masă. Merg la luptă. Mă bat până la moarte”, a spus Ţurcanu.

6 thoughts on “Ţurcanu către Portariuc: Neam de neamul lui nu o să mai fie la primărie

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Cu discursul desigur o să câştigaţi!e punctul forte al dumneavoastră pe ,,echişerul politic” plin de ,,vot de blană”!

  2. Eu nu am crezut niciodată în PNL. PNL-ul este ca o bandă de hoţi. Toti ştiu, ca din sânul PNL-ului ceea ce cocea Ţurcanu. După ce s-a făcut alianţa, Ţurcanu a distrus PNL. PNL nu este decât o aglomerare de neamuri şi profitori. A rămas cine a ştiut să pupe sutana. Aici ei sunt la putere. Cea mai mare parte a judeţului este condusă de ei. Ar putea avea probleme PNL-ul după ieşirea de la guvernare?
    PNL-ul nu va avea nici creştere şi nici cădere. El are electoratul lui de 7%. Este o deznădejde a populaţie. Doar soţia poate fi deputat iar fratele trebuie să fie europarlamentar…Infiinteaza 2 firme in Botosani unde lucreaza numai 4-5 directori cu salarii de mii de euro??!! Nu bagi în echipă neamurile şi vrei să joci în Liga Campionilor. Alegi cei mai buni oameni.
    Cei din PNL se duc după profit. Ştie toată lumea că ei votează pe lucrări, pe şmecherii. Poate au nişte procese (Vezi TURCANU, etc), poate sunt urmăriţi cu ceva. Ori a furat prea multă motorină, ori nişte cupoane, bilete de autobuz.

  3. La mine nu este problemă, pentru că PNL va câştiga. Dar Portariuc să-şi pună la Primărie câte o liniuţă: în 2016, neam de neamul lui nu o să mai fie la primărie – spune domn Turcanu.
    Sincer, eu n-am inteles nimic din ce-a spus. In plus, acest individ utilizeaza un limbaj suburban si vrea sa cistige Primaria in 2016? Doamne, pazeste-ne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *