Ţurcanu: Voi face apel ca să demonstrez nevinovăţia mea

Florin Turcanu la PNL BotosaniPreşedintele PNL Botoşani a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că va contesta decizia judecătorilor botoşăneni prin care a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare.

El a spus ca se considera nevinovat si ca decizia data joi este a unei prime instante.

Astept sa primesc oficial decizia. Voi face apel, pentru ca ma consider nevinovat. Nu comentez decizia instantei, pentru ca asa cred eu ca e corect sa respectam instanta. Fac apel sa demonstrez nevinovatia mea. Acolo spune clar ca nu interzic dreptul de a fi ales si nu-mi da nicio pedeapsa complementara. Nu este o zi fericita a unui om, cand a crezut in nevinovatia lui. Nu am emis eu hotararea respectiva, ci doar am  asistat la acea sedinta. Eu doar am fost presedintele PNL„, a spus Ţurcanu. El a spus ca nu a facut cariera ca sa fie presedintele PNL, iar atunci cand majoritatea din partid ii va cere sa faca un pas in spate, atunci o va face.

like facebookNu m-a prins nimeni cu mana in bunzunar Este o premiera in Romania cand un presedinte este suspendat ca a condus o sedinta de partid„, a mentionat Turcanu.

Florin Ţurcanu a fost condamnat în dosarul în care era acuzat de fals intelectual. Acesta, in calitate de presedinte al PNL, ar fi emis mai multe documente false, in baza carora doi consilieri judeteni si un consilier local au fost dati afara din partid, in mod ilegal.

Sentinţa a fost dată, joi, de Judecătoria Botoşani care a aplicat o pedeapsă de şase luni de închisoare cu suspendare şi un termen de încercare de doi ani şi şase luni.

8 thoughts on “Ţurcanu: Voi face apel ca să demonstrez nevinovăţia mea

  1. Sper sa-ti dea cu executare de data viitoare!
    Cum naiba se face ca procurorul care avea dosarul si-a dat demisia exact cand acest analfabet a a juns presedinte la CJ?
    Care-i explicatia ca exact casa de avocatura la care este respetivul fost procuror, actual avocat, are contract cu CJ-ul de sute de milioane ?

  2. Da, inca un ocnas pentru care Botosani este judetul in care vrea sa traiasca!
    Bineinteles, faptul ca este puscarias condamnat ( de lux, bineinteles, cu suspendare, cand niste batrane care au incalcat din greseala o proprietate au primit pedeapsa cu executare!!!) nu-l impiedica sa conduca destinele si finantele judetului.

  3. Eu nu am crezut niciodată în PNL. PNL-ul este ca o bandă de hoţi. Toti ştiu, ca din sânul PNL-ului ceea ce cocea Ţurcanu. După ce s-a făcut alianţa, Ţurcanu a distrus PNL. PNL nu este decât o aglomerare de neamuri şi profitori. A rămas cine a ştiut să pupe sutana. Aici ei sunt la putere. Cea mai mare parte a judeţului este condusă de ei. Ar putea avea probleme PNL-ul după ieşirea de la guvernare?
    PNL-ul nu va avea nici creştere şi nici cădere. El are electoratul lui de 7%. Este o deznădejde a populaţie. Doar soţia poate fi deputat iar fratele trebuie să fie europarlamentar…Infiinteaza 2 firme in Botosani unde lucreaza numai 4-5 directori cu salarii de mii de euro??!! Nu bagi în echipă neamurile şi vrei să joci în Liga Campionilor. Alegi cei mai buni oameni.
    Cei din PNL se duc după profit. Ştie toată lumea că ei votează pe lucrări, pe şmecherii. Poate au nişte procese (Vezi TURCANU, etc), poate sunt urmăriţi cu ceva. Ori a furat prea multă motorină, ori nişte cupoane, bilete de autobuz.

  4. O sedinta de partid in care ai facut nelegiuri, Turcane ! „”Greseala”” pe care ai facut-o e ca te-au prins, nu ? Saracu’ de tine !!!???? Chiar mi-e mila de tine !!!???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *