Viorel Iliuţă: O parte din salariaţii Spitalului Judeţean s-a sustras în anii precedenţi controlului psihologic

marcu iliuta 1Managerul Spitalului Judetean, Viorel Iliuta, recunoaste faptul ca unii salariati ai unitatii spitalicesti au un comportament neadecvat la locul de munca. El spune ca o parte din acestia s-au sustras in anii precedenti de la controlul psihologic si psihiatric care a fost facut in unitate. Drept urmare, conducerea spitalului a initiat un control de la medicina muncii in randul angajatilor.

Controlul psihologic se face oricum, si unde se impune medicul va recomanda control psihiatric, pentru ca, din nefericire, sunt unii oameni care au un comportament neadecvat. O parte din salariatii spitalului s-a sustras in anii precedenti controlului medical anual. S-au sustras ani la rand si nimeni nu le-a spus nimic. Acum, nici nu discut cu ei„, a spus Iliuta.

Declaratia a fost facuta in conditiile in care, joi, o angajata a Sectiei de Obstetrica si Ginecologie a amenintat ca se sinucide.

One thought on “Viorel Iliuţă: O parte din salariaţii Spitalului Judeţean s-a sustras în anii precedenţi controlului psihologic

  1. Trebuie ” lucrat”‘ la toti angajatii spitalelor , mai ales la partea cu indatoririle de serviciu si comportamentul lor fata de bolnavi iar apoi prelucrari periodice ca sa nu uite de ce sunt in acel spital (oricare ar fi el) sau de ce au fost angajati.
    Cu treburi de genul ”atentionari”, ”avertizari ”verbale sau chiar scrise nu merge treaba deloc iar OAMENII care ”DONEAZA ” luna de luna banii la stat si cand ajung in spitale sunt umiliti ar trebui SA NU UITE CA AU si ei DREPTURI .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *