Poliţist acuzat de luare mită şi abuz în serviciu

Parchetul BotosaniUn agent din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Botoşani a fost pus sub control judiciar, joi, după ce împotriva sa a fost începută urmărirea penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de abuz în serviciu şi luare de mită.

Viorel Ilaş este acuzat că, în 2012,  în timpul unei anchete privind un furt de ţigări de la un chioşc a sustras şi el mai multe pachete cu ţigări. O altă faptă pentru care este încriminat a fost săvârşită, în acelaşi an, după ce a cerut mită la victima unui furt pentru a rezolva cazul.

like facebookDosarul este înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, care a dispus începerea urmăririi penale.

Agentlu a fost suspendat din funcţie şi pus la dispoziţia conducerii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, care urmează să-i stabilească noile atribuţii.

4 thoughts on “Poliţist acuzat de luare mită şi abuz în serviciu

  1. Viorele, fii tare !!! Se stie ca e o facatura, cusuta cu ata alba…Fii lucid si lupta sa iti probezi nevinovatia . Cei care te cunosc, stiu ca nu te-ai atins niciodata de un capat de ata. Pacat ca nu s-a scris de lucrurile bune pe care le-ai facut ca sportiv sau politist .

  2. sincer! e un politist bun, fata de romanasi nostri din politie care mai aveau putin si ma luau la impins vagoane ca i-am derajat seara de la table! el a rezolvat cazul in mai putin de 3 zile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *