Cătălin Flutur despre raportul lui Ovidiu Portariuc: Cât tupeu să ai să cheltuieşti nişte bani ca să spui ce nu ai făcut?

catalin flutur pdl botosaniCătălin Flutur a criticat noul raport de activitate al primarului Ovidiu Portariuc, acuzând de cheltuirea inutilă a banului public.

Fostul primar a precizat că îl miră tupeul de care a dat dovadă succesorul său, în condiţiile în care el nu a făcut niciodată acest lucru, în opt ani de mandat. Democrat liberalul a mai spus că de pe urma acestui raport au avut de câştigat cei care l-au tipărit şi l-au redactat şi că în ciudat obligaţiei întocmirii unui asemenea raport, nu există nici o sancţiune.

like facebook„După ce am văzut primul raport am zis că nu o să mai citesc aberaţii. Mă gândeam că după reacţie pe care au avut-o, în mod justificat, o parte dintre cetăţeni, că nu o să mai abă curajul să mai apară, la foarte scurt timp, un alt raport. Nu pot să îmi închipui cât tupeu poţi să ai cheltuieşti bani publici, lucru pe care nu l-am făcut niciodată. Vorbim de nişte bani care oricând ar fi stat mai bine pe înzestrarea unei străzi, a unei grăniţe. Cât tupeu să ai să cheltuieşti nişte bani ca să spui ce nu ai făcut? Este o oblgaţie, dar nu există sancţiuni, eu trebuia să umplu 1000 de pagini”, a declarat Cătălin Flutur.

 

 

One thought on “Cătălin Flutur despre raportul lui Ovidiu Portariuc: Cât tupeu să ai să cheltuieşti nişte bani ca să spui ce nu ai făcut?

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Domnule Flutur la cat s-a furat in mandatul dumneavoastra nici bani de raport nu se gaseau sau nu va interesa prostimea ce v-a votat. Aroganta dumeavoastra si a unor directori din mandatul dumneavoastra a lasat pe multi cu un gust amar. Cat despre asfaltari…. va invit sa vedeti Bulebardul si iesirea spre Saveni, cred ca astea spun suficient despre dragostea nepretuita pentru binele orasului si a cetatenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *