Ţurcanu: Care sunt liberali să rămână în partid, care nu să plece şi să nu se mai joace de-a partidul

alegeri PNL Botosani- Florin TurcanuLiderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, a făcut, joi, un apel către liberalii botoşăneni, după ce doi vicepreşedinţi au întors spatele partidului. El le-a cerut celor care sunt cu adevărat liberali să rămână, în continuare, în PNL, iar celor care joacă la două capete să părăsească partidul. Ţurcanu a spus că niciodată nu a luat vreo decizie de unul singur în partid, ci împreună cu membrii Biroului Politic Judeţean.

like facebook

Nu poţi să fii şi la PNL, şi la PSD. Nu ai cum. Fac un apel la toţi. Care sunt liberali să rămână în partid şi se spun votului majorităţii pe care eu l-am primit la Conferinţa Judeţeană. Mai grav este când votezi toate hotărârile partidului şi după aia comentezi. Eu nu am o problemă aici: care rămân să rămână în PNL, care nu să plece. Indiferent că este primar, viceprimar. Să plece! Nu se poate să joci la două capete. Dacă sunt liberali adevăraţi să respecte statutul şi să vină şi să lupte pe statut, iar dacă sunt duplicitari să plece„, a declarat Ţurcanu.

Apelul a fost făcut pe fondul în care doi dintre vicepreşedinţii PNL Botoşani, Ionică Nechifor şi Relu Târzioru s-au rupt de PNL.

2 thoughts on “Ţurcanu: Care sunt liberali să rămână în partid, care nu să plece şi să nu se mai joace de-a partidul

  1. hai ca deja abereaza cu psd si pnl . cu esti liberal adevarat si el e liberal adevarat cat are ciolanu daca nu are ciolanu nu mai e liberal e orice altceva cat sa il aiba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *