Directorul Staţiunii Popăuţi, în război cu liberalii. A interzis la Popăuţi Târgul Agro-Zoo din mai!

targ agro zoo popautiDirectorul Statiunii Popauti, Ionica Nechifor, a interzis Consiliului Judetean si Organizatiei judetene a PNL sa mai organizeze anul acesta Targul Agro-Zoo la Popauti. Florin Turcanu a spus ca se astepta la aceasta decizie si ca personal va merge la Academia de Ştiinte Agricole pentru a solicita spatiul in vederea organizarii acestui eveniment. In cazul in care nu va reusi sa obtina locatia de la Popauti, Turcanu va muta targul la Stauceni.

like facebook

Domnul Nechifor nu imi mai da voie sa facem targul acolo. Voi merge personal la Academie sa discut cu conducerea pe subiectul acesta, daca nu sa fie o alta locatie.  Targul l-am inceput cu fostul director care a luptat cu guvernarea de atunci, s-a luptat cu prefectul de atunci. Am facut un gest pe care il regret, ca l-am schimbat. Nu cred ca aceasta este decizia lui Nechifor. Este dorinta PSD sa nu mai organizam acel targ. Cred ca fermierii o sa acuze dur aceasta decizie. M-au boicotat si m-au incurcat„, a spus Turcanu.

Ionica Nechifor a anuntat in urma cu o saptamana ca nu se mai ocupa de campania electorala a PNL, insa nu a demisionat din PNL. Targul va fi organizat in luna mai, fiind semnate deja contracte cu artisti. Potrivit reprezentantului CJ, la Botosani va concerta Goran Bregovic, dar si Nicolae Botgros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *