Cel mai mare criminal al Botoşaniului seduce femei din puşcărie

penitenciarul BotosaniUnul dintre cei mai mari criminali din istoria Botoşaniului, condamnat pe viaţă, a reuşit să se căsătorească de două după gratii. Săndel Lapteacru a fost condamnat în urmă cu 12 ani, iar în 2008 a divorţat de prima soţie.

Transferat din Penitenciarul Botoşani în Penitenciarul Arad, la numai un an de la divorţ s-a recăsătorit cu o femeie din Reşiţa, de la care a preluat numele devenind Săndel Leorinţ. După un an şi jumătate a convins a treia femeie să se căsătorească cu el, devenind Săndel Popovici.

like facebookSăndel a primit cea mai grea pedeapsă prevăzută de Codul Penal, după ce şi-a omorât mama, două surori şi un frate, împreună cu care locuia. A încercat să acundă cadavrele, dând foc trupului neînsufleţit al mamei sale, însă a renunţat. În timpul procesului a dat vina pe tatăl său pentru fapta comisă.

2 thoughts on “Cel mai mare criminal al Botoşaniului seduce femei din puşcărie

  1. Eu nu inteleg cum de i-au permis judecatorii unui asemenea criminal sa mai aiba atatea drepturi, cand ar fi trebuit inchis 24/24 intr-o celula de 1m/1m fara geamuri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *