Vezi cine a câştigat Miss şi Mister Preuniversitaria la Grupul Şcolar Dimitrie Negreanu!

preuniversitaria dimitrie negreanu17Elevii de la Grupul Şcolar Dimitrie Negreanu au încheiat, miercuri, seria concursurilor de Miss şi Mister Preuniversitaria. Cei mai frumoşi elevi au fost desemnaţi de un juriu format din profesorii gupului şcolar. Concursul a fost perturbat, preţ de câteva minute, de o pană de curent cauzată de un scurtcircuit la instalaţia electrică a Casei de Cultură a Sindicatelor.

În cele din urmă, elevii şi-au contionuat spectacolul. Astfel, titlul de Miss a fost adjudecat de Claudia Pricopi.

like facebookLocul întâi a fost ocupat de Georgiana Aparaschivei. Pe locul doi s-a situat Paula Lorena Alupoaiei, iar podiumul a fost completat de Letisia Andreea Crăciun.

În concurs au mai intrat  Andreea Alexandra Ciubotaru şi Loredana Pricop.

La băieţi, titlul de Mister a fost câştigat de Adrian Coler.

Locul întâi a fost ocupat George Andrei Străteanu.Locul secund a fost ocupat de Alexandru Matei, iar pe locut trei s-a clasat Andrei Cornaci.

Alături de aceştia au mai concurat Gabriel Mihu, Florin Doroftei  şi Vlad Alexandru Vechiu.

preuniversitaria dimitrie negreanu16preuniversitaria dimitrie negreanu15preuniversitaria dimitrie negreanu14preuniversitaria dimitrie negreanu13preuniversitaria dimitrie negreanu12preuniversitaria dimitrie negreanu11preuniversitaria dimitrie negreanu10preuniversitaria dimitrie negreanu9preuniversitaria dimitrie negreanu8preuniversitaria dimitrie negreanu7preuniversitaria dimitrie negreanu6preuniversitaria dimitrie negreanu5preuniversitaria dimitrie negreanu4preuniversitaria dimitrie negreanu3preuniversitaria dimitrie negreanu2preuniversitaria dimitrie negreanu1preuniversitaria dimitrie negreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *