Preşedintele CAS Botoşani despre managerul Spitalului Judeţean: Să lase deoparte patima politică

costel lupascu
Costel Lupascu, presedintele CAS Botosani

Preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate recomandă Spitalului Judeţean să cheltuie toţi banii alocaţi prin contract şi să nu acuze că instituţia pe care o conduce nu a decontat serviciile medicale. Costel Lupaşcu susţine că Spitalul Judeţean are pe luna ianuarie 2014 o valoare neefectuată de contract de 3 miliarde lei vechi (pentru nerealizare spitalizare zi şi cronici) , iar în luna februarie aceeaşi unitate spitalicească a rămas cu 500 milioane lei vechi necheltuiţi din contractul încheiat cu Casa, pe cronici.

like facebook

 Recomand reprezentanţilor Spitalului Judeţean să nu amestece lucrurile, să lase deoparte patima politică şi să vină cu soluţii concrete şi reale. Dacă după opt luni de mandat, în 2014, vii şi te plângi că s-a redus finanţarea în urma comasării din februarie 2012, comasare cu care liberalii au fost de acord, iertaţi-mă, dar nu pot să cred decât că se fuge de responsabilitate„, a spus Costel Lupaşcu.

Preşedintele CAS Botoşani a spus că în nenumărate rânduri a ajutat Spitalul Judeţean prin alocarea unor sume în avans, iar în decembrie s-a alocat suplimentar 35 miliarde lei vechi aceleiaşi unităţi spitaliceşti.

 

5 thoughts on “Preşedintele CAS Botoşani despre managerul Spitalului Judeţean: Să lase deoparte patima politică

  1. Dar tu domnule presedinte ce solutii ai ? tu stii care sunt acelea , ti le dicteaza cele doua doamne care te conduc din umbra (F – L) ….. mai deschideti ochii si nu lasati CAS sa o conduca aceste 2 madame .

  2. Ia mai vezi dumneata domnule Lupascu ce faci cu Firma DUGLAS – ca tare ai grija de ea si o protejezi ……vezi ca e luata in vizor .Dumneata nu politic o protejezi ? cine te-a pus in functie nu politicul despre ce vorbim ? , nu mai face pe corectul ca e rusinos ….cind ve-ti fi curat domnule presedinte atunci sa vorbit despre politic .
    Pina atunci ciocul mic ca e mai bine , chiar daca nu dai bine la partid macar aveti un pic de decenta .

  3. Nu mai fa pe corectul ca tu habar nu ai, cele 2 madame care te conduc te invata ce sa faci ( F-L ) acum e momentul lor sa fie si ele sefe , ce sa facem daca in functii pune partidul oameni care nu se pricep .

    1. Domnule Lupascu dvs. vorbiti de politica ? dar tu cum ai ajuns acolo …..dar de firma DUGLAS ce spuneti nu politic o protejati ? ia mai stai in banca ta ca e mai bine , nu esti in masura sa dai indicatii pentru ca nu esti curat , cum nici partidul tau nu este .

      1. Ia uite cine iese la rampa d-l Lupascu VAI de unde ai tu atita experienta sa vorbesti ?
        Dar sa fi fost spitalul jud. al PSD-ului ce mai comentati atunci ? Nimic mucles ca se supara partidul . Tu trebuie sa executi ordinele de la partid nu-ti da voie sa vorbesti ce vrei , asa ca comentariile vin de la partid .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *