Noi contre în şedinţa de Consiliu Local pe nocturna de 8 milioane de la Stadionul municipal

sedinta cl consiliu localDiscuţii aprinse in Consiliul Local de la realizarea instalaţiei de nocturnă şi a instalaţiei de încălzire gazon la Stadionul municipal. Consilierii locali au dezbătut aproape o jumătate de oră proiectul de hotărâre privind nocturna de la stadion, insa, in cele din urma proiectul a fost aprobat.

Consilierul local Corneliu Furtuna a spus ca banii alocati de municipalitate pentru nocturna ar putea fi folositi pentru modernizarea de drumuri.

Este capital politic. Daca nu se mai califica echipa, la ce foloseste nocturna ? Sa stea ciorile pe ea. Sa bagam banii unde avem rezultate„, a spus Furtuna.

like facebook

La randul sau, consilierul local Mihai Tincu a spus ca grupul PSD va vota acest proiect, insa a cerut directorului Directiei de Servicii Publice Sport si Agrement sa vina in fiecare sedinta de CL cu o informare lunara privind stadiul fizic si valoric al executiei lucrarii. Tincu si-a exprimat speranta ca valoarea totala a investitiei sa scada de la 8 milioane lei la 6,5 milioane lei, in urma licitatiei.

In discutii a intervenit si consilierul local Florin Ghiorghita, care a precizat ca nocturna nu este facuta pentru echipa FC Botosani, ci pentru stadion.

Nu facem pentru FC Botosani, nici pentru Cosmin Andrei si nici pentru Eugen Turcanu, ci facem investitia pentru copiii nostri, pentru stadion. Sa trecem peste orgoliile politice. A fost circ destul pe acest subiect„, a spus Ghiorghita.

Consilierii locali au aprobat, miercuri, indicatorii tehnico-economici pentru derularea investitiei la stadion. Valoarea lucrarii este de 8 milioane lei, cu o durata a executiei de patru luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *