Dispute pe spaţiile reabilitate din Centrul Vechi

centrul vechi al municipiului BotosaniConsilierii locali vor dezbate, miercuri, un proiect de hotărâre care se bate cap în cap cu alte patru. Executivul Primăriei a iniţiat un proiect ce prevede preluare spaţiilor ce au făcut obiectul proiectului de reabilitare a Centrului istoric din administrarea Locativa în administrarea directă a autorităţilor administraţiei publice locale, ori, spune directorul Locativa, Cătălin Flutur, spaţiile respective au fost transferate în subordinea Consiliului Local încă de anul trecut.

like facebook

 Sunt patru hotărâri de CL, trei din 2013 şi una din 2014, în care s-a stipulat că acele spaţii vor fi scoase la închiriere şi închiriate de CL, de primar şi serviciile de specialitate. Locativa va trebui doar să facă acele contracte. Pentru că nu au fost închiriate, a fost vinovat Iliuţă, după aia Lupaşcu şi Flutur. Când a fost vinovat Iliuţă, unde erau spaţiile nu la primărie? Când a fost vinovată Lupaşcu, unde erau spaţile nu la Primărie? Acum mai vine cu o hotărâre„, a spus Flutur.

Acesta a afirmat că toate spaţiile din Centrul Vechi care sunt în administrarea Locativa sunt la această dată închiriate, în timp ce spaţiile de care se ocupă Consiliul Local nu sunt ocupate.

Primarul Ovidiu Portariuc i-a luat, în urmă cu două săptămâni, din atribuţiile viceprimarului Cătălina Lupaşcu motivând că nu s-a ocupat de închirierea spaţiilor din Centrul Vechi. Primarul i-a reproşat acelaşi lucru şi fostului viceprimar Viorel Iliuţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *