N-o să-ţi vină să crezi cât de romantic este botoşăneanul de la Un show păcătos. Vezi ce declaraţie i-a făcut logodnica sa!

livia si bordeaBotoşăneanul Cătălin Bordea de la emisiunea lui Dan Capatos „Un show păcătos” este un romantic incurabil în ciuda atitudinii sale de băiat rău şi felului în care alege se manifestă în prezenţa domnişoarelor. Nu pare genul care să îşi arate sentimentele în vreun fel, dar gestul pe care l-a făcut pentru iubita sa de 8 martie a surprins plăcut.

El i-a cumpărat Liviei Eftimie un buchet de trandafiri albi pe care i-a dăruit acesteia de Ziua Femeii.

Aş putea să mă obişnuiesc aşa”, a scris Livia pe pagina de socializare. De asemenea, tânăra a postat şi o declaraţie de dragoste pentru Cătălin, care a strâns nenumărate like-uri.
like facebookPrimăvara asta o sa fie cea mai fericita din viața mea de pana acum. 
Si daca trec zile cand poate uit cat de norocoasa sunt…
Poate mai sunt momente cand o fac pe nebuna…
Si cu siguranță nu-s cea mai frumoasa si cea mai desteapta femeie pe care o poate avea …
Poate sunt copil cu capul in nori si ma joc toata ziua pe Xbox ( ah, nu… Asta era el )
Poate n-am par si.. Oops, tot el !
Poate il contrazic, il cert, ii fac Observații si il bat la cap. POATE dar nu cred…
Si chiar daca , poate, n-o sa recunoască niciodată ca eu am dreptate mereu (cu toate ca asa e) …
Sunt a lui. A lui din cap pana in picioare, cu toate alea 45 de kg ale mele, cu fizicul de copil pierdut, cu parul vâlvoi si ochii mici.
Da, primăvara asta o sa fie cea mai frumoasa din viața mea… Si toate primăverile de acum incolo, atata timp cand le voi împarti cu el”,
a scris Livia.

bordeaDe altfel, se pare că relaţia cu iubita sa Livia scoate ce e mai bun din el. Botoşăneanul a povestit în cadrul unei emisiuni realizată de ieşeanca Simona Gherghe că îşi doreşte ca Livia să-i devină soţie pentru că ştie „cum să-l ia”.

O dată ne certam în casă, iar eu i-am zis că o caută cu lumânarea. Ea a avut o reacţie care mi-a plăcut foarte mult şi care a încheiat cearta- Dacă numai aşa o găsesc, Bordea!”, a declarat botoşăneanul în cadrul emisiunii. 

2 thoughts on “N-o să-ţi vină să crezi cât de romantic este botoşăneanul de la Un show păcătos. Vezi ce declaraţie i-a făcut logodnica sa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *