Democrat-liberalii botoşăneni au liber să facă alianţă cu ce partid vor

Catalin Flutur la sediul PDL BotosaniDemocrat-liberalii botoşăneni vor decide, joi, în Biroul Permanent Judeţean dacă fac alianţă cu vreun partid politic la nivel local. Asta după ce conducerea centrală a partidului a lăsat la latitudinea organizaţiilor judeţene să decidă dacă vor sau nu să facă alianţe politice. Cătălin Flutur, liderul PDL Botoşani, a reiterat faptul că partidele care au doctrine asemănătoare trebuie să fie în aceeaşi parte a eşicherului politic.

like facebook

 Ne vom sfătui cu colegii şi vom stabili de comun acord. Întotdeauna s-au luat decizii în mod democratic la noi. Mă voi sfătui cu colegii şi vom vedea ce este mai bine şi este clar că în primul rând ne interesează ce este mai bine pentru judeţ şi pentru fiecare localitate în parte„, a spus Flutur.

Liderul PDL Botoşani susţine că nu vor fi încheiate alianţe locale, ci doar înţelegeri între partide.

Nu vor exista protocoale, pentru că nici PDL şi nici PNL nu au decis acest lucru la nivel central„, a adăugat Cătălin Flutur.

One thought on “Democrat-liberalii botoşăneni au liber să facă alianţă cu ce partid vor

  1. Traiasca portocalii asunsi prin diverse partidulete de buzunar ! asteptam propuneri de un nou HSR la Botosani , poate se mai taie din salarii ceva acolo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *