Angajaţii care vin băuţi la serviciu vor pleca acasă, potrivit noului contract de muncă de la Spitalul Judeţean

marcu iliuta 1Conducerea Spitalului Judeţean nu mai tolerează actele de indisciplină în rândul angajaţilor. În urma discuţiilor purtate de conducerea spitalului cu reprezentanţii sindicatelor din sănătate, contractul colectiv de muncă a fost revizuit, iar una din noutăţi este aceea că angajaţii care vor încălca grav disciplina vor pleca acasă. Noul contract de muncă va fi semnat până la sfârşitul acestei luni.

like facebook

 Contractul revizuit va face obiectul unei conferinţe de presă comună administraţie- sindicat. Am avut vreo şase întâlniri cu sindicatele şi am ajuns la un consens: eu ca management nu mă ating de drepturile salariaţilor, iar ei au înţeles că pe partea de disciplină trebuie să mai cedeze. Dacă cineva a călcat pe bec grav, nu se mai pune problema să fie apărat de sindicate„, a spus managerul Spitalului Judeţean, Viorel Iliuţă.

Astfel, salariaţii care fac absenţe nemotivate sau care vin băuţi la muncă vor fi concediaţi.

Am limitat numărul de absenţe nemotivate şi nu se mai pune problema să facem comisii şi para comisii. Dacă te-am prins cu băutura, ai plecat„, a adăugat Iliuţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *