Modern Calor executată de proprii salariaţi

modern calor botosaniSocietatea comercială Modern Calor este pusă în situaţia să plătească salariaţilor proprii diferenţa de salariu tăiată în urmă cu trei ani.

Sindicatul Liber Independent CET Botoşani a acţionat în instanţă societatea de termoficare pentru recuperarea reducerii de 25% a salariului aplicată în perioada ianuarie 2011-decembrie 2011 precum şi reducerea primei de vacanţă cu 75%.

like facebook Judecătorii Tribunalului Botoşani au admis cererea celor 150 de sindicalişti obligând societatea să plătească drepturile salariale şi cheltuieli de judecată. Hotărârea Tribunalului Botoşani nu este deifinitivă, dar este executorile astfel încât angajaţii o pot pune în aplicare în orice moment.

Potrivit estimărilor directorului general al Modern Calor, Florin Sandu, salariile câştigate în instanţă se ridică la 2 milioane de lei. Sandu susţine că soluţia pentru plata acestor sume este eşalonarea.

„Suma finală încă nu o ştim, dar  vom încerca să eşalonăm cu angajaţii pentru că sunt acele diferenţe salariale la care se pare că se vor adpuga şi nişte penalităţi. Toţi angajaţii au intentat proces societăţii şi aşteptăm decizia finală”, a declarat  pentru BotoşaniNews Florin Sandu.

 

2 thoughts on “Modern Calor executată de proprii salariaţi

  1. PDL si ECHPA de incompetenti au taiat in carne vie!
    Cred ca merita sa vedem ca BOC si DIACONU au taiat din banii romanilor/botosanenilor, fiind consiliati de niste juristi fara nici o pregatire, care au actionat la comanda politica!
    Cred ca pe viitor acesti PDL-isti , si uneltele lor sa plateasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *