Cosmin Agache, botoşăneanul care a făcut furori la Românii au talent s-a transformat într-un adolescent cool. Vezi cum arată acum!

cosmin agacheCosmin Agache, botoşăneanul care a făcut furori la show-ul de televiziune Românii au talent, s-a transformat din puştiul cuminte şi timid într-un adolescent cool, care şi-a cultivat în continuare talentul.

like facebookEl a reuşit să scoată sunete din ce în ce mai speciale, amestecând stilul clasic de beatbox cu dubstep-ul, dar şi alte genuri muzicale preferate de generaţiile tinere.

Mai sigur pe el, mai încrezător, dar şi mai pregătit, Cosmin  reuşeşte şi acum să îi surprindă pe cei din jurul său cu prestaţiile sale.

VIDEO!!!

El a continuat sa repete si s-a implicat in tot felul de competitii de specialitate, printre care si Romanian Beatbox Battle, unde a iesit vicecampion, concurs la care a participat cu Vlad Rotaru si Sergiu Bejenaru. In plus, mai nou face parte dintr-un nou proiect, FourEastEmsiz, alaturi de Bogdan Nistor, Sergiu si Vlad .

Cosmin tine in permenanta legatura cu fanii lui prin intermediul retelelor de socializare, unde posteaza filmulete in care le arata ce noi minuni mai reuseste sa faca. Pe langa studii deci, pustiul minune al beatbox-ului continua sa repete si incearca sa devina din ce in ce mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *