Tânără acuzată că şi-a ucis bebeluşul

Politia ItaliaCrimă la 3.000 de kilometri de casă sau denunţ făcut din răzbunare. Aceasta este dilema la care trebuie să răspundă procurorii botoşăneni în cazul unui botoşănean, care s-a prezentat duminică la poliţie pentru a relata o poveste terifiantă. Bărbatul susţinea că, în toamna anului trecut, mai exact în septembrie, fosta lui concubină, P.R. de 23 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce se afla într-un oraş din Sicilia (Italia), ar fi adus pe lume un copilaş, pe care l-ar fi ucis. Naşterea nu a fost asistată, susţine bărbatul, iar crima ar fi avut loc a doua zi după naştere, femeia strivindu-i capul bebeluşului cu o piatră. Ulterior, susţine bărbatul, cadavrul micuţului a fost abandonat. Martor la această întâmplare terifiantă ar fi fost un alt român aflat la muncă în Italia, care nu a sesizat însă autorităţile.

like facebookCum denunţul a venit la mai bine de şase luni de la comiterea crimei, poliţiştii au fost destul de sceptici, dar au înregistrat sesizarea şi au anunţat cazul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.  Aşa se face că cercetările au fost preluate de procurori, care urmează să verifice dacă este vorba de un caz real sau de o faptă inventată din răzbunare, bărbatul despărţindu-se între timp de femeie.

În plus, procurorii urmează să-l audieze din nou pe bărbat pentru a vedea de ce a făcut denunţul atât de târziu şi pentru a obţine mai multe informaţii despre tânără şi despre modul în care ar fi avut loc omorul.

Sursa: Monitorul de Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *