Deputatul PSD Tamara Ciofu a organizat o serie de testări medicale pentru femeile de la mai multe fabrici din municipiul Botoșani

Tamara Ciofu in conferinta de presa- PSD BotosaniDeputatul PSD Tamara Ciofu a organizat joi, 6 martie a.c. o serie de testări medicale pentru femeile de la mai multe fabrici din municipiul Botoșani. Atfel, peste 400 de angajate la Serconf și Rapsodia Conf au beneficiat de testarea gratuită a glicemiei și de măsurarea tensiunii arteriale. De asemenea, femeile de la cele două fabrici, cât și cele angajate la Artsana România au primit din partea cabinetului parlamentar al deputatului PSD mărțișoare și flori.

like facebookConsider că măsurarea regulată a tensiunii arteriale și testarea glicemiei sunt analize pe care orice femeie trebuie să și le facă, cu atât mai mult cele care își desfășoară activitatea în industria confecțiilor”, a declarat Tamara Ciofu.

actiune derulata de Tamara CiofuCu ocazia Zilei de 8 martie vreau să transmit că femeile au multe lucruri de spus societății, iar vocea lor trebuie să audă mai des și mai puternic în comunitatea noastră. Cred că este rolul și datoria noastră, ca prin felul în care ne manifestăm, prin felul în care muncim, prin conduita noastră etică și morală să arătăm că implicarea femeilor în viața publică este un lucru bun, iar atunci societatea va căpăta mai multă încredere în femei și le va promova„, a completat deputatul PSD.

Vicepreședintele PSD Botoșani a mai oferit flori și mărțișoare femeilor din comunele Stăuceni, Răchiți, Gorbănești și Bălușeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *