Zeci de jandarmi pe stadion la meciul FC Botoşani-FC Poli Timişoara

jandarmi la Stadionul municipalJandarmeria Botoşani va asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Botoşani – F.C. Poli Timişoara.

Sâmbătă, 8 martie, începând cu ora 14.00, pe Stadionul municipal Botoşani, se va desfăşura partida de fotbal dintre echipele F.C. Botoşani– F.C. Poli Timişoara.

like facebook

 Măsurile specifice de securitate şi protecţie a participanţilor la această partidă de fotbal vor fi asigurate de 80 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, în cooperare cu efective din alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne cu atribuţii în domeniu (Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Botoşani), Poliţia Locală Botoşani şi S.C.Anvi Professional Security .

Jandarmii din cadrul dispozitivelor vor asigura, prin măsuri specifice, prevenirea şi combaterea unor acte şi fapte care pot duce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea acestei partide, în zona imediată şi apropiată a locului de desfăşurare,  restabilirea ordinii publice (în situaţia în care a fost tulburată).

Sursa: comunicat presa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *