Premieră a unui film regizat de Nae Caramfil, vineri, la Cinema Unirea

cinema6 (1)Cinematograful Unirea din Botoşani rulează, vineri, 7 martie, de la ora 19.00, premiera filmului românesc „Clooser to the moon” regizat de Nae Caramfil.

Din distributie fac parte nume mari printre care Vera Farmiga, nominalizata la Oscar pentru rolul pe care l-a avut alaturi de George Clooney in filmul „Up in The Air”, dar si Mark Strong, cunoscut din filmul „Sherlock Holmes”.

Un film cu o poveste romaneasca, suta la suta jucat in limba engleza. Nae Caranfil a scris scenariul de cev timp, dar abia acum a reusit sa isi vada visul implinit. Cele mai multe scene le-a filmat langa Polizu.

like facebookPelicula reia istoria adevarata a celui mai mare jaf din istoria Bancii Nationale a Romaniei, cand 6 talhari inarmati au furat 1,6 milioane de lei.

Au fost judecati si condamnati la moarte, insa inainte au fost obligati sa participe la reconstituire pentru un film de propaganda.

Vera Farmiga, cunoscut publicului de la noi pentru rolul din pelicula „Up In The Air” in care a jucat alaturi de George Clooney, joaca rolul lui Alice, fosta iubita a lui Max Rosenthal, interpretat de britanicul Mark Strong, actor britanic, care a jucat in „Rock”N” Roll si Sherlock Holmes in regia lui Guy Ritchie. Cu o poveste buna, un regizor talentat si o distributie remarcabila producatorii filmul viseaza la primavara de la Cannes in 2012.

„Closer To The Moon” are un buget de 7 milioane de dolari. Sunt abia la jumatatea filmarilor. Vor termina abia peste 5 saptamani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *