Xandor scoate la vânzare un showroom din Botoşani

showroom xandorCel mai mare dealer auto din Botoşani a scos la vânzare unul dintre showroom-urile pe care le deţine în municipiul Botoşani. Conducerea societăţii Xandar a postat un anunţ de vânzare pentru complexul auto situat pe Calea Naţională, în bariera Iaşului.

like facebookPotrivit anunţului, compexul este finalizat în proporţie de 85%, fiind în suprafaţă de 4000 de metri pătraţi, din care construcţii 1300 de metri pătraţi. Aura Cosma, directorul Xandor, susţine că vânzarea face parte dintr-o strategie a societăţii de optimizare a activităţii.

În paralel a scos la închiriat şi un magazin de prezentare situat pe strada Marchian. Spaţiul, în suprafaţă de 110 metri pătraţi, este oferit cu un preţ de 12 euro metrulş pătrat.

” Am avut câteva discuţii pentru spaţiul de pe strada Marchian, însă nimic serios. Am pus anunţuri pentru amândouă, în speranţa că se va concretiza o tranzacţie, iar cu banii obţinuţi, modernizăm celalalt spaţiu. Am prefera să îl închiriem pe cel mai mic şi să terminăm modernizarea la cel de pe Calea Naţională”, a declarat Aura Cosma.

3 thoughts on “Xandor scoate la vânzare un showroom din Botoşani

  1. Ei sunt in foame de bani, cam au dat de fundu sacului.
    Acel showrom de la iesirea din botosani e acolo de cativa ani deoarece conducerea xandor a tras teapa constructorului prin neplata lucrarilor prestate.
    Abia vezi 1-2 autovehicule in service la ei. De ce? Pentru ca ei nu stiu ce inseamna cuvantul „seriozitate:.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *