Cristian Roman face alianţă cu Mihai Ţâbuleac împotriva lui Andrei Dolineaschi

roman cristianPreşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Forţa Civică (PFC), Cristian Roman, a ajuns la o înţelegere cu omologul său de Partidul Mişcarea Populară pentru o colaborare la alegerile europarlamentare.

Cum cele două partide nu au oameni în toate comunele din judeţ, Cristian Roman şi Mihai Ţâbuleac, şi-au dat mâna pentru o colaborare în timpul procesului de alegeri. Cristian Roman susţine că prin această colaborare doreşte să combată tentativele de fraudă ale partidului condus de Andrei Dolineaschi.

like facebook„Colaborarea poate fi extinsă şi cu PNL şi PDL, dar şi alte partide de centru dreapta. Sunt convins că PNL ştie cel mai bine de ce este în stare PSD. Ne dorim un protocol limitat şi poate este un prim pas pentru o colaborare viitoare mai largă”, a  spus Roman.

 

One thought on “Cristian Roman face alianţă cu Mihai Ţâbuleac împotriva lui Andrei Dolineaschi

  1. După ce s-a făcut alianţa, Ţurcanu a distrus PNL. PNL nu este decât o aglomerare de neamuri şi profitori. A rămas cine a ştiut să pupe sutana. Aici ei sunt la putere. Cea mai mare parte a judeţului este condusă de ei. Ar putea avea probleme PNL-ul după ieşirea de la guvernare?
    PNL-ul nu va avea nici creştere şi nici cădere. El are electoratul lui de 17%. Este o deznădejde a populaţie. Doar soţia poate fi deputat iar fratele trebuie să fie europarlamentar… Nu bagi în echipă neamurile şi vrei să joci în Liga Campionilor. Alegi cei mai buni oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *