Portariuc: Dacă colegii liberali îşi asumă şi la nivel local ieşirea din USL, îşi vor asuma în faţa cetăţenilor această răspundere.

ovidiu portariuc si cosmin andrei 1Presedintele executiv al PSD, Ovidiu Portariuc, s-a aratat surprins de atitudinea colegilor din PNL, care l-au amenintat ca ii va lua atributiile de primar. Acesta a declarat ca a intins o mana liberalilor si le-a transmis un mesaj ca inca ii mai asteapta in USL pana la sfarsitul lunii martie, insa reactia acestora a fost una negativa.

like facebookSperam sa refacem ceea ce s-a desfacut la nivel central si ma asteptam din partea lor la o atitudine matura politica, dar vad ca continua pe aceeasi linie. Cred ca programul nostru este bine cunoscut, este un program asumat impreuna in campanie si ar trebui sa cunoasca si colegii din PNL lucrul acesta, nu trebuie sa il prezint eu. Am inceput sa realizam multe lucruri de acolo, multe sunt realizate, multe in curs de realizare . Daca colegii din PNL iau aceasta hotarare si isi asuma si la nivel local iesirea din USL, asa cum s-a intamplat la nivel central fara niciun fel de argument, fara niciun fel de motivatie, isi vor asuma in fata cetatenilor aceasta raspundere. Oamenii nici acum nu au inteles de ce a iesit PNL de la guvernare si nu as vrea sa aiba aceasta nelamurire si pe plan local„, a spus Portariuc.

In cazul in care liberalii nu vor fi alaturi de PSD, Portariuc anunta ca va incerca sa isi asume o majoritate pentru a putea continua investitiile in municipiu.

One thought on “Portariuc: Dacă colegii liberali îşi asumă şi la nivel local ieşirea din USL, îşi vor asuma în faţa cetăţenilor această răspundere.

  1. După ce s-a făcut alianţa, Ţurcanu a distrus PNL. PNL nu este decât o aglomerare de neamuri şi profitori. A rămas cine a ştiut să pupe sutana. Aici ei sunt la putere. Cea mai mare parte a judeţului este condusă de ei. Ar putea avea probleme PNL-ul după ieşirea de la guvernare?
    PNL-ul nu va avea nici creştere şi nici cădere. El are electoratul lui de 17%. Este o deznădejde a populaţie. Doar soţia poate fi deputat iar fratele trebuie să fie europarlamentar… Nu bagi în echipă neamurile şi vrei să joci în Liga Campionilor. Alegi cei mai buni oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *