Abuz! Un angajat de la Urban Serv, obligat să fie ceas deşteptător. Vezi pe cine trebuie să trezească!

abuz in serviciu la Urban Serv Caz incredibil înregistrat la societatea comercială Urban Serv Botoşani. Directorul societăţii de salubrizare, Simion Drelciuc, a emis o notă internă prin care se cere ca un angajat al instituţiei să trezească în fiecare dimineaţă, la ora 6.45, o angajată din birourile societăţii.

Documentul a fost emis oficial, din el reieşind că cel care trebuie să sune „are o obligaţie de serviciu”, iar „neîndeplinirea acesteia constituie abatere disciplinară”.

Persoana care trebuia trezită este nimeni alta decât Liliana Miriţă, patroana florăriei Ioly din Botoşani, care este şi angajată a societăţii de salubrizare.

Măsura, considerată a fi abuzivă, a fost luată pe motiv că Miriţă a întârziat de mai multe ori la serviciu şi s-a plâns directorului că nu se poate trezi.

One thought on “Abuz! Un angajat de la Urban Serv, obligat să fie ceas deşteptător. Vezi pe cine trebuie să trezească!

  1. Nu este nimic nou. Toti directorii care s-au perindat la conducerea urban serv si nu numai, care i-au cazut in mrejele acestei femei, au dansat dupa cum a cantat ea, numai ca niciunul nu a fost asa de prost incat sa faca o Nota interna sa-si arate in mod public recunostinta fata de o femeie usoara, care ii satisface poftele trupesti dupa voia inimii lui, in fiecare zi dupa program. Este cunoscut de toti angajatii devotamentul lui pentru serviciile ei. O oboseste el prea tare dupa amiaza, de nu se poate trezi “doamna” care are aere de stimabila?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *